word lid


Word lid


Speel mee

Lijkt het je leuk om mee te spelen in onze toneeluitvoeringen? Je bent van harte welkom als je 16 jaar of ouder bent.  Kom gerust eens langs tijdens onze repetitieavond. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact met ons op.


Achter de schermen

Niet iedereen staat graag in de spotlights, en dat begrijpen we ook maar al te goed. We hebben ook leden die niet meespelen, maar wel andere dingen voor de vereniging doen. Lijkt het je leuk om ook een bijdrage te leveren? Bijvoorbeeld door te helpen met de decorbouw, licht en geluid, kleding, etc. neem dan gerust contact met ons op.


Repetities

Iedere donderdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur repeteren we. Meestal voor de komende voorstelling, maar soms ook voor andere activiteiten. We repeteren in het Dorpshuis, Loofhof 65, 6956 CP in Spankeren.Sponsors


We zijn blij met sponsors! Zij helpen ons als kleine Spankerense vereniging om het hoofd boven water te houden. Sponsors steunen ons, niet alleen financieel, maar ook materieel. Bijvoorbeeld door prijzen beschikbaar te stellen.

 


Ook sponsor worden?

Neem dan contact met ons op. Samen bespreken we graag de mogelijkheden!
Word donateur


Wil je niet meedoen, maar draag je ons wel een warm hart toe? Word dan voor € 10,00 per jaar donateur. Het bedrag van € 10,00 kun je overmaken op IBAN rekening: NL36 INGB 0006080011 onder vermelding van je naam. Vul in de beschrijving je e-mailadres en 'ik word donateur' in.

 


Voordelen voor donateurs

Als donateur heb je recht op 1 gratis toegangskaart voor de voorstelling en voorrang bij het bestellen van kaarten. Voordat de kaartverkoop van onze uitvoering start krijg je hierover een e-mail. Zo ben je altijd verzekerd van een plekje op de gewenste uitvoeringsdatum en steun je onze vereniging.